page08

Vencomatic, een kwaliteitspartner van het RED-L-systeeem

Het RED-L-systeem is in Nederland gepatenteerd onder de nrs. 1007134 en 1008719. Europees octrooi aangevraagd onder nr. 98203243.5. Het RED-L-systeem wordt onder licentie geproduceerd door Vencomatic en verkocht via de Vencomatic dealerorganisatie.

Ook waar het ei-transportsystemen betreft werkt het RED-L-systeem graag met Vencomatic. Niet in de laatste plaats vanwege de gebruiks- en ei-vriendelijkheid van deze transportsystemen. Door de constructie van de speciaal ontwikkelde kunststof meenemers ligt elk ei vast op de band en zijn zeer steile hellingspercentages mogelijk. Bochten hebben een kleine radius.

Beloopbaar rooster met paddestoelvormige kunststof zitstok met soft-grip toplaag, voor optimaal zitcomfort. Door het speciale klicksysteem van de zitstok is deze op elke gewenste plaats te positioneren of weer weg te nemen, ook voor reinigingsdoeleinden.

Beweegbare nestbodems.

Kunststof Venco-mat als nestbodembedekker.

Vencomatic, kwaliteitspartner van het RED-L-systeem

Het spiraal-voersysteem.

Een uiterst wendbaar en efficiënt voersysteem. Door de speciale wormwielconstructie is het voer binnen een paar minuten, zonder verlies, ter plekke. Een kettingvoer-systeem is uiteraard ook mogelijk.